Oznanila

CVETNA NEDELJA

(14. april 2019)

 

  • ·Danes ob 14. uri križev pot vodijo otroci. Zelo pomembno je, da so tudi postaje križevega pota napisali naši otroci sami in bo zato prav naš Ivanški križev pot.
  • ·Nadaljuje se birmanska devetdnevnica pred praznikom sv. birme. Birmancem, staršem in botrom, za katere je udeležba samoumevna, se pridružite tudi ostali, saj je skrb za vsako dušo teh naših dragih mladih, zaupana vsem v župniji, če smo Cerkev in zato skupnost prijateljev. Vsak večer ob 19. uri.
  • ·Še posebej pa vabljeni v torek in sicer že ob 18. uri, ko bo srečanje škofa birmovalca Franceta Šuštarja z našimi birmanci, botri in njihovimi družinami. Ker je tokratna birma redna, je srečanje pred mašo za vse otroke, ki hodijo k verouku. Med sv. mašo bo g. škof v spovednici in bo še posebej na razpolago botrom, staršem in članom družin naših birmancev. Po sv. maši bo v Terezijani srečanje škofa s člani Župnijskega pastoralnega sveta, ključarji in predstavniki župnijskih skupin. Torkovo srečanje polagam na srce.
  • ·Sreda bo še poseben spovedni dan. Dopoldne obiščem tiste, ki želijo pred veliko nočjo urediti odnose z Bogom in ljudmi. Ob 17.30 ure bo spoved za birmance. Med sv. mašo in po njej bosta na razpolago vsaj dva spovednika.
  • ·Seveda pa lepo vabljeni na sveto tridnevje, ki je uvod v največje praznike naše vere. Podrobnosti so v velikonočni številki Krmarja, ki ga nesite tudi tistim, ki ne morejo v cerkev. Naj omenim le veliko soboto, ko se lahko družine z majhnimi otroki prijavite za najmlajšim prilagojeno slavje luči. Prijava pri katehistinji Renati. Velikonočna vigilija, ki je bogoslužje vseh bogoslužij pa bo ob 20 (osmih zvečer).
  • ·Velikonočno jutro začnemo z vstajenjsko procesijo ob 7. uri.
  • ·Zahvala birmancem in staršem za zavzeto akcijo čiščenja in pospravljanja cerkve in okolice ter za postavitev mlajev in slavolokov.
  • ·V preddverju je pano s predstavitvijo letošnjega župnijskega romanja. Pred kioskom pa je tudi nekaj informativnih lističev. Nekaj mest je še prostih.
You are here
Sprejmem pikotke za to spletno stran.

EU Cookie Directive Module Information