Oznanila

11. NEDELJA MED LETOM

 (17. junij 2018)

 

  • ·Najprej velika zahvala vsem, ki ste sodelovali v pripravi župnijske dne in župnikovega obhajanja srebrne maše. K veličastnemu bogoslužju ste pripomogli vsi navzoči, še zlasti pa naš oče Jože s svojo kleno besedo o pomenu duhovništva, naši pevci in instrumentalisti, združeni v mogočni zbor, ki je dobil odmev in podporo tudi v cerkvi, pa naši ministranti. Hvala za velikodušnost ob ofru. Hvala vsem, ki ste pripravili predvidene in dodatne dobrote za pogostitev pred cerkvijo, vsem, ki ste prispevali za srečelov in ga vrhunsko pripravili in izpeljali. Zaradi gostov je bil program nekoliko prilagojen, a hvala tudi za živahno dogajanje na odru. Vsekakor je to dobra popotnica tudi za priprave na novomašno slavje.
  • ·V tem vzdušju priprav na novo mašo bo tudi zadnja seja ŽPS, ki bo v četrtek ob 20. uri in prvo srečanje kelnarjev – mladih, ki bodo stregli na novi maši. To srečanje bo v petek ob 20. uri. Mladi, ki ste končali osnovno šolo, lepo vabljeni. Vsakršna pomoč bo dobrodošla, hkrati pa je to priložnost za obnovo vezi z domačo župnijo.
  • ·Danes teden bo krstna nedelja.
  • ·Že danes povabljeni na mašniško posvečenje, ki bo v ljubljanski stolnici, v petek, 29. junija ob 9. uri. Kako je z javnim prevozom in drugimi obvestili, boste lahko prebrali v posebnem informativnem lističu, ki bo na razpolago naslednjo nedeljo.
  • ·Župnija Črnomelj se zahvaljuje gasilcem in drugim, ki so pomagali celiti posledice neurja s točo. Pred kioskom so razmnožene tudi položnice, ki smo jih dobili župniki in preko njih lahko pomagate. Veliko je bilo pomoči v teh dneh, celo iz sosednje Hrvaške so se množično odzvali, a stiske nekaterih so še velike, zato bo vsakršna pomoč dobrodošla.

 

You are here
Sprejmem pikotke za to spletno stran.

EU Cookie Directive Module Information